Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته امیرساعد وکیل، کارشناس حقوقی، آنچه که باعث شده تا به امروز موضوع حق پخش تلویزیونی در بحث رویدادها و مسابقات ورزشی در کشاکش اختلاف نظرها بین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون فوتبال و به ویژه باشگاه های ورزشی و وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک باقی بماند ریشه در چند موضوع اصلی و اساسی دارد:

۱- نخست آنکه تا امروز در مجلس شورای اسلامی یک قانون واحد درباره این بحث شکل نگرفته است و هیچ الزام و چارچوب حقوقی برای حق پخش وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس هیچ یک از طرفین حقی برگردنشان برای انجام این کار وجود ندارد.

۲- اصولا فدراسیون های ورزشی به قانون حق پخش تلویزیونی واقف نیستند و نمیدانند که چطور آن را باید دریافت کنند و از چه راهی برای دریافت اش چانه زنی کنند.

۳- وزارت ورزش و جوانان هرچند در قانون برنامه ششم توسعه کشور مکلف بوده است تا سال ۱۳۹۷ به سمت مشارکت با سازمان صدا و سیما برود، اما هیچ کاری انجام نداده است. از طرفی دیگر قانون پنج ساله ششم توسعه کل کشور به گونه ای است که ماهیت آن هیچ تکلیفی برای صدا و سیما درباره پرداخت حق پخش به دستگاه های در ارتباط ایجاد نکرده است. از طرفی مدت اجرای قانون ششم توسعه به پایان رسیده است و نمی تواند مورد استناد دستگاه های دولتی قرار بگیرد و مهترین موضوع اینکه وزارت ورزش و جوانان کشورمان در جایگاهی نیست که برای خودش تکلیف قانونی قائل باشد و بخواهد از ورزش حرفه ای و لیگ ها فرمولی ایجاد کند تا از آن طریق حق پخش تلویزیونی را دریافت کند.

۴- صداوسیما جمهوری اسلامی ایران در جایگاهی است که نباید با هیچ یک از باشگاه ها در بحث حق پخش تلویزیونی بحث کند و یا حتی وارد مذاکره شود.

۵- اگر چنین قانونی هم شکل بگیرد باید برای کل رسانه های کشور باشد و تنها این موضوع مختص صداوسیما جمهوری اسلامی ایران نیست.

۶- مدیران ورزشی کشورمان شاید سواد کافی را برای استفاده از درآمد حق پخش تلویزیونی ندارند و حتی مشورت حقوقی در این باره هم دریافت نمی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان صدا و سیمای ایران حق پخش تلویزیونی حق پخش تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گویندگی در رادیو تازه تاسیس ورزش از اولین‌هایی بود که مرحوم مسعود اسکویی گویندگی آن را بر عهده داشت.
آقای علی شاکری مجری و کارشناس ورزشی با حضور در استدیو شبکه خبر گفت: مهمترین صفاتی که می‌توانم از ایشان یاد کنم مردم داری، فروتنی و تواضع، رئوف بودن، حسن خلق در کنار تخصص و تبحری که در اجرای برنامه‌ها داشت به خصوص با آن صدای جذاب و جادویی و کمک به جوان‌ها و ارتباط­ گرفتن خوب با جوانان­ و انتقال تجربه بدون خست به دیگران و خوش ارتباط بودن موجب معروفیت زنده یاد اسکویی بود.
وی ادامه داد: مرحوم اسکویی علیرغم این که کار خود را در سازمان صدا و سیما با تلویزیون آغاز کرده بود ولی واقعا عاشق رادیو بود، حتی این روز‌های آخر با وجود بیماری تلاش می‌کرد که در رادیو حاضر شود و بتواند با مردم ارتباط برقرار کند.
شاکری ادامه داد: یکی از نکات برجسته مرحوم اسکویی صدای ایشان بود، صدای خاصی که اینقدر جاذبه داشته باشد من در این ۳۰ سالی که در کنار ایشان کار کردم کمتر شنیده ام و در کنار صدای خوب، ­ایشان درست کلمات را تلفظ کردن به عنوان مرجع، حق بزرگی بر گردن رادیو ورزش داشت و ایشان به نوعی شناسنامه رادیو ورزش بود.
این مجری و کارشناس ورزشی افزود: مثل امروز که سازمان صدا و سیما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این همه گستردگی و شبکه های مختلف در گذشته این نبود و ورزش آنچنان که باید مثل امروز مورد توجه خانواده ها نبود ، الان جزئی از مولفه های زندگی مردم شده است که خود ورزش امروزه یک منبع اقتصادی مهم برای هر کشوری محسوب می شود ، آن شرایط ایجاب می‌کرد که ایشان به صورت عمومی به دلیل کمبود نیروی انسانی ­این کار را به بهترین شکل دامه دهد. (گزارشگری برای همه رشته های ورزشی مثل چوگان، تنیس، اتومبیل سواری، ­ اسب سواری و...)
شاکری در ادامه گفت: ­­بزرگترین دستاورد مرحوم اسکویی به شکل معنوی محبوبیتی بود که در نزد مردم داشت و امروز بعد از فوت ایشان شاهد سیل ابراز تسلیت و غم و اندوه چه از سوی رئیس سازمان صدا و سیما، معاونت صدا و رادیو ورزش و همه جامعه ورزشی هستیم.
شاکری گفت: زنده یاد اسکویی خودشان به گزارشگری ­رشته ورزشی والیبال خیلی علاقه داشتند البته قبل از انقلاب فوتبال را هم گزارش می‌کردند و گزارشگری ایشان هیچ وقت جانب دارانه نبود و همیشه تاکید می‌کردند که گزارشگر باید بی طرفی را رعایت کند و یا حداقل باید این انصاف را داشته باشد که آن بازی را بدون مکنونات قلبی خود­به مخاطب خود انتقال دهد.
شاکری در خصوص علاقه خاص زنده یاد اسکویی به رادیو گفت: من هیچ وقت از ایشان دلیل علاقه ایشان را به رادیو­ نپرسیدم که چه حیف ولی می‌دانم که خیلی به رادیو علاقه داشتند و ما همیشه شاهد این بودیم که هر آنچه که تجربه کرده بود به جوانان منتقل می‌کرد.
وی در پایان گفت: مرحوم اسکویی به برنامه «جهان والیبال» ­علاقه خاصی داشتند و من فکرمی کنم که ایشان حاضر بودند همه آن برنامه‌ها را نداشته باشند؛ اما ایشان در برنامه جهان والیبال­­ به عنوان مجری در این برنامه و یا حتی برنامه‌های والیبال حتما حضور داشته باشند و علاقه بسیاری به این برنامه داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • درگذشت مجری سرشناس ورزشی صداوسیما
  • مسعود اسکویی درگذشت + سوابق
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو
  • ورزشی‌های یازدهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  •  تغییر نام استقلال مشکل‌ساز می‌شود؟